Възможностите за бъдеща цялостна реконструкция и модернизация на стадион Българска армия,

...
Възможностите за бъдеща цялостна реконструкция и модернизация на стадион Българска армия,
Коментари Харесай

Стадион Българска армия може да се реновира и в рамките на плана за Борисовата

Възможностите за бъдеща цялостна реорганизация и рационализация на стадион " Българска войска ", според плана за Подробен организационен проект на парк " Борисова градина "  са били разисквани на среща сред ММС и основния проектант на Столична община арх. Здравко Здравков и представители на Направление " Архитектура и градоустройство " на Столична община. С тематиката персонално се е заел и министърът Радостин Василев.

По време на срещата се обясни, че на 12.09.2019 година е издадена виза за проектиране на главен ремонт и реорганизация на стадион " Българска войска ", според която няма спънка да бъде подадена и утвърдена планова документи от Столична община за реорганизация и модернизация на стадион " Българска войска "  в сходство със актуалните условия на УЕФА за осъществяване на футболни срещи от най-висока категория.

Според ММС не са основателни изказаните тези, че на стадион " Българска войска " могат да се правят единствено ремонтни действия и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят условията на ФИФА и УЕФА.

На 11 януари 2022 година ще бъде проведена тристранна среща между представители на ММС, Столична община и ПФК ЦСКА-София, на която хазаин ще бъде министър Радостин Василев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР